Eli viime viikolla päätin, että vapun juhlin normaalisti. Olihan meille vieraitakin tulossa. Ja oli viikonloppu vielä aikaa sisäistää tulevaa muutosta. En nyt sen erikoisemmin Vappua juhlinnut, eli alkoholia nautin hyvin vähän ja ruokaakin kohtuudella     Tulevasta "projektista" kerroin äidilleni. Toki myös mieheni tietää, sekä eräs ystävä, joka itse on hyvin sutjakka. Hän on kannustanut minua tässä ja olen kiitollinen, että on joku joka on vain minun ystäväni! Hän ei tunne muita kavereitani ja muutamaa ystävääni. Eli tiedän, että kaikki mitä puhutaan on meidän välistä. Tällainen ystävä pitäisi olla jokaisella. Vastavuoroisesti hän pystyy minulle puhumaan asioista, joita ei muille puhu.

Tosiaan, tänään oli ensimmäinen aamu, jolloin nautin pussiruokaa! Valitsin eri maku-vaihtoehdoista mustikan. Viime viikolla ryhmässä oli keskustelua näistä eri mauista ja yksi ei tuntunut tykkäävän mistään kun taas toinen suorastaan rakasti niitä kaikkia. Ristiriitaisin tunnelmin tein itselleni mustikka-juoman. Noh, eihän se nyt niin hurjan maukasta ollut. Mutta mielikuvissani kuvittelen aina juovani jotain todella herkullista pirtelöä. Juoma meni kivuttomasti alas, ennemmin sanoisin että maku oli suht makea. Kyllä siinä mustikkakin maistui, mutta osa sanoi ettei niissä ole makeutta. No jaa... Mä kun olen jo aiemmin jättänyt sokerin hyvin vähälle, niin ehkä tämä vaikutti siihen, että juoma maistui oletettua makeammalta.

Nyt pitää muistaa juoda vettä! Pitkin päivää siis, vähintään 3 litraa suosittelevat. Tosin sitä voi muussakin muodossa juoda. Teetä tai kahvia saa juoda tilkalla maitoa, sokeria ei saa käyttää. Eri kivennäisvesiä saa myös juoda. Itse en juo kahvia, teetä yleensä aamuisin ja iltaisin. Tänäkin aamuna join teekupillisen. Ja siis sokeriahan en käytä ollenkaan teessä (ennen käytin, mutta lopetin pari viikkoa sitten. Tee maistuu kyllä paremmalle. Tietysti voisi yrittää maidostakin luopua...).

Näin se päivä siis alkoi. Katsotaan fiiliksiä sitten illemmalla miltä tuntuu. Normaalistihan klo 10 aikaan olen syönyt välipalaksi ruisleipää, klo 13-14 aikoihin syönyt lämpimän ruuan, klo 16 syönyt leipää ja klo 20 vielä jotain leipää tms. Ja täytyy myöntää, että välissä välillä herkutellut jäätelöllä tai suklaalla... Eli nyt saan vieroitettua itsestäni suklaasta, salmiakista ja jäätelöstä. Jihaa!!!

 

edit. 20.28

Joopa, aika kivuttomasti meni tämä päivä. Puoli kahden maissa töissä söin seuraavan pussillisen ja makuna sienikeitto. Se olikin hyvää! Parempaa kuin aamuinen mustikka. Nyt illalla sitten meni suklaajuoma, ihan ok. hitusen parempaa kuin mustikka. Eli sienikeittoa ostan jatkossakin. Huomenna ajattelin kokeilla aamulla mansikkajuomaa, ruuaksi kanakeittoa ja illalla vanilja- tai sitten mustikka... Nälkä ei varsinaisesti ole ollut, hiukan kaiholla katselen tv:stä ruokamainoksia... Ja kun toinen lapsi vähän herkuttelin, niin heti tuli mieleeni että voisin maistaa. Onneksi sain itseäni heti niskasta kiinni ja käänsin ajatukset muualle!

Tästä vaan tsempataan seuraaviin päiviin. Kuulemma kolmas ja neljäs päivä on vaikeimpia. Saa sitten nähdä